Voit jättää tarjouspyynnön Belenos Group of Artsille alla olevan lomakkeen kautta tai olla suoraan yhteydessä

sähköpostiin belenosshow@gmail.com. Huomaathan jättää mahdollisimman tarkat tiedot tapahtumasta; sijainti, esityspäivä, toivottu esitys ja kesto, käytettävä esiintymisalue, tilaisuuden luonne sekä toivottu esiintyjämäärä.

 

Esityksiin liittyvät puhelintiedustelut pyydämme tekemään arkisin klo14-17.00 välisenä aikana. Ensisijaisesti toivomme kuitenkin yhteydenottoja sähköpostitse, sillä päivämme rakentuvat harjoittelusta ja keikkamatkailusta. Huomaathan ettemme välttämättä pysty vastaamaan "heti" tiedusteluihin näistä syistä.

Hintatiedot annetaan kuhunkin esitykseen vain virallisen tarjouspyynnön kautta. Tarjouspyynnössä on mainittuna esitykseen liittyvät ehdot. Tarjouspyynnöt ovat voimassa osoitettuun tapahtumaan niin kauan kun Belenos Group of Artsilla on tarjota esiintyjiä kyseiseen tapahtumaan. Tarjouspyyntö ei sido kumpaakaan osapuolta ennen vahvistusta. Tarjouspyyntöjä voidaan kysyä samanaikaisesti myös muihin tapahtumiin. Emme käsittele alustavia varauksia vaan esitykset varataan vahvistusjärjestyksessä. Esityksissä arvonlisävero on 0%. Lomakkeen kautta annetut tiedot käsitellään aina luottamuksella eikä niitä anneta tai myydä eteenpäin.

Takkatie 10 B 2krs., 00370 HELSINKI

belenosshow at gmail.com

+35840-4167696

Y-tunnus: 2378805-6