top of page

Belenos Group of Arts

Taianomaista mystiikkaa!

_T0A1577.jpg

Tuliesitykset

Suomen tulitaiteilijoiden parhaimmistoon kuuluva Belenos toteuttaa unohtumattomat tuliesitykset vuosikymmenen rautaisella ammattitaidolla! Tulishow on vertaansa vailla ohjelmanumerona, kun tilaisuuteen halutaan jännitystä ja taianomaista tunnelmaa. Tuli saa täysin uudenlaisen ulottuvuuden ryhmän käsissä harmonisissa kokonaisuuksissa joissa yhdistyvät tanssi, synkronointi, tunne sekä välinemanipulaatio. Tuli hurmaa elementtinä kaikenikäiset katsojat!

Tuliesitys voi olla valmis koreografioitu kokonaisuus tai asiakkaan toiveiden mukaan räätälöity. Koreografioitu esitys on yleisimmin 15 minuuttia, mutta se voidaan muokata kestämään 2-20 min. Esitys voidaan esittää yhtenä kokonaisuutena tai jakaa useampaan osaan.

 

Myös improvisoidut esitykset ovat mahdollisia ja ne soveltuvat erinomaisesti mm. vieraiden vastaanottoon, live-musiikin lisämausteeksi tai festivaaleille. Improvisoidun esityksen kesto on sovitusti muutamasta minuutista jopa tuntiin!

Tuliesitys on mahdollista esittää ulko- ja sisätiloissa turvallisuusnäkökohdat huomioiden. Esityksen hinta määräytyy kokoonpanon, sijainnin ja esityksen sisällön mukaan. Huolehdimme turvallisuudesta yhteistyössä tapahtuman järjestäjän kanssa ja hoidamme lupa-asiat tarvittaessa. Jokainen ryhmämme jäsen on käynyt tuliturvallisuuskoulutuksen, on vakuutettu ja omistaa tulityökortin.

Tee tapahtumastasi ikimuistoinen lumoavalla esityksellä, oli kyseessä tervetuliaisshow, 
yllätysohjelma tai illan loppuhuipentuma!

Belenos tulishow.jpg
Belenos.png

Valmiit tuliesitykset

Valmiit lavakoreografiat täyspitkinä tai lyhyempinä kokonaisuuksina. Kesto 2-20 min

Belenos.png

Vieraiden vastaanotto

Ilahduta vieraitasi heidän saapuessa tuliesityksellä. Kesto sovitusti.

Belenos.png

Räätälöidyt tuliesitykset

Räätälöity tuliesitys tapahtumaasi toiveidesi mukaisesti. Yllätysnumero, vieraiden vastaanotto tai illan loppuhuipentuma. Kesto sovitusti.

Belenos.png

Improvisoidut kokonaisuudet

Improvisoidut esityskokonaisuudet esimerkiksi festivaaleilla tai live-bändin kanssa. Kesto sovitusti.

Belenos1Ax.jpg

Tulen kuiskaus

KAIKU

Belenos12.jpg

Tuliesitys Kaiku

Kaiku on Belenos-kokoonpanon uusin tuliesityskokonaisuus. Se on mahtipontinen ja menevä tulishow, jossa nähdään flow-taiteiden huippuosaamista! Kaiku, tulen kuiskaus, syntyy taitavien tuliesiintyjien käsittelyssä ja kasvaa näyttävän tanssin voimalla aina roihuksi saakka.

 

Ammattilaistasoisessa tulishow'ssa yhdistyvät välinemanipulaatio ja tanssi, sekä flow-taiteiden alan parhaimmat esiintymisvälineet. Kuin kaikuna toisintuvat tässä henkeäsalpaavassa esityksessä synkronisoidut ryhmäkoreografiat. Sinisenä hehkuvat asut edustavat värillään liekin sydäntä – sen kuuminta keskusta.

 

Esitys sopii kaikenlaisiin tapahtumiin yksityistilaisuuksista aina isoihin kaupunkitapahtumiin! Koko esityksen pituus on n. 15 minuuttia, mutta se voidaan räätälöidä tapahtumaasi sopivaksi. Kaiku voidaan esittää myös lyhyempänä, jakaa osiin tai pidentää lisänumeron avulla.

 

Oletko valmis tulen kuiskeeseen?

belenoslogo_lila_vaalea.png

Tuliesitys Välke

Belenos.png
ED-1232 kopio.jpg

Tuliesitys Välke

Etsitkö tilaisuuteesi näyttävää vieraiden vastaanottoa? Tulishow Välke – välkehtivä liekki on suunniteltu toteutettavaksi erilaisiin tapahtumiin, joissa kaivataan näyttävää ohjelmanumeroa sisääntulon yhteyteen. 

 

Improvisoitu tuliesitys kahden tai useamman tuliesiintyjän voimin tarjoaa saapuville vieraille unohtumattoman elämyksen sekä varmistaa juhlatunnelman vieraille jo heti sisääntullessa. Esitys voidaan toteuttaa tilaisuuden teemaan sopivaan musiikkiin tai kokonaan ilman, jolloin vieraasi voivat nauttia tulilla tanssimisesta syntyvästä erityisestä äänimaailmasta. 

 

Välke sopii myös ilahduttamaan vieraiden kotiinlähtöä! Tuliesityksen kesto on 15-45 minuuttia tai vaihtoehtoisesti tapahtumaan sopivaksi räätälöitynä. Täysin säänkestävä tuliesitys ei ole, mutta pieni tihku tai tuuli ei esiintyjien menoa haittaa.

Tuliesitys Dione

Belenos.png
Tulishow.jpg

Tuliesitys Dione

Uudistettu Dione on uniikki tulishow täynnä pirskahtelevaa energiaa ja viettelevää säihkettä! Dione on suunniteltu tapahtumiin, joissa esityksen kulun toivotaan etenevän hittibiisien tahtiin.  Esitys toimii juhlijoiden yllättäjänä sekä illan piritysruiskeena!

 

Tummanpuhuva Dione sisältää mm. tulituolitanssia, tulivanteita ja tuliköysiä. Esityksen kesto on n.10minuuttia ja se toteutetaan vähintään kolmen esiintyjän voimin.

 

Säihkettä, säpinää ja juhlan humua!  Ota yhteyttä jo tänään!

belenoslogo_lila_vaalea.png
bottom of page