Värien ja Valon leikkiä

Valoesityksissä käytettävät eri valovälineet muodostavat visuaalisesti kauniita kuvioita jääden yleisön mieleen pysyvästi. Kauniit ja elegantit, tarkoin hiotut kokonaisuudet, joissa satumaisen kauniit asut sekä innovatiiviset ja valovoimaiset LED-välineet ihastuttavat katsojia vauvasta vaariin!

Valoesitykset on mahdollista toteuttaa liikkuvana valoteoksena tapahtuma-alueella tai vetonaulana päälavalla. Ne sopivat esitettäväksi sekä sisä- että ulkotiloissa, kuten esimerkiksi festivaaleilla, häissä tai vaikkapa puutarhajuhlissa. Hämärtyvät illat tai tunnelmallisesti valaistu sali luovat parhaat puitteet lumoavalle valoesitykselle, mutta monet esityksistä ovat muokattavissa esitettäväksi myös päivänvalossa. Valoshow on hyvä vaihtoehto myös tapahtumaan jossa tulen 
tekeminen on kielletty tai ei muutoin ole mahdollista.

Esityksen hinta määräytyy kokoonpanon, sijainnin ja koreografian mukaan. Esitys voi olla valmis kokonaisuus tai asiakkaan toiveiden mukaan räätälöity, 
koreografioitu tai improvisoitu esitys. Koreografioidun esityksen kesto on n. 5-20 minuuttia, ja se voidaan esittää kerralla tai useammassa osassa illan aikana. 

Tee tapahtumastasi ikimuistoinen mieleenpainuvalla esityksellä, oli se vieraiden vastaanotto, yllätysohjelma tai illan loppuhuipentuma!