ED2048-0896.jpg

Belenos Group of Arts

Valoesitysten uranuurtaja Suomessa

Belenosmoonfans.jpg
Belenosmoonfans.jpg

Valoshow

Valoshowkokonaisuudet yhdistävät innovatiiviset ja valovoimaiset LED-välineet sekä satumaisen kauniit, käsintehdyt asut tanssin taikaan! Esityksissä käytettävät visuaali- ja valovälineet muodostavat kauniita kuvioita yleisölle nähtäväksi. Kauniit, elegantit ja tarkoin hiotut valoshowt ihastuttavat katsojia vauvasta vaariin!

Valoesitykset ovat mahdollisia toteuttaa lavashowna tai liikkuvana valoteoksena tapahtuma-alueella kontaktissa yleisöön. Ne sopivat esitettäviksi sekä sisä- että ulkotilaisuuksissa; kuten festivaaleilla, yritysjuhlissa, pikkujouluissa, häissä tai osana kaupunkien kulttuuritapahtumia. Hämärtyvä ilta tai tunnelmallisesti valaistu juhlatila luo parhaat puitteet lumoavalle esitykselle, mutta esityskokonaisuutemme ovat muokattavissa myös päivätapahtumiin. Valoshow on hyvä vaihtoehto tapahtumaan, jossa tuliesityksen tekeminen ei ole mahdollista.

Esityksen hinta määräytyy kokoonpanon, sijainnin ja valitun showkokonaisuuden mukaan. Esitys voi olla valmis kokonaisuus tai asiakkaan toiveiden mukaan räätälöity: koreografioitu tai improvisoitu esitys. Koreografioidun esityksen kesto on n. 2-20 minuuttia, ja se voidaan esittää kerralla tai useammassa osassa illan aikana, mahdollisesti useampaankin kertaan. 

Tee tapahtumastasi ikimuistoinen mieleenpainuvalla esityksellä, oli se vieraiden vastaanotto, yllätysohjelma tai illan loppuhuipentuma!

ED2048-0979.jpg
Belenos.png

Valmiit valoesitykset

Valmiit lavakoreografiat täyspitkinä tai lyhyempinä kokonaisuuksina. Kesto 2-20 min

Belenos.png

Ohjelmoitavat valovälineet

Ohjelmoitavat valovälineet  yhdessä tanssin ja välinemanipulaation kanssa vievät valoesitykset täysin uudelle tasolle! 

Belenos.png

Räätälöidyt valoesitykset

Räätälöity lavaesitys esimerkiksi yrityksesi logolla tai juhlasi teemalla. Kesto sovitusti.

Belenos.png

Lavalla tai yleisön tavoitettavissa

Liikkuvat valoteokset tuovat taiteen yleisön luokse. Kauniit valohahmot tarjoavat unohtumattomia hetkiä. Kesto sovitusti.

Belenos.png

Visuaalivalovälineet

ED2048-0848.jpg

Tuomme logosi tapahtumaasi!

Valoesityksissä käytettävät visuaalivälineet muodostavat yleisölle nähtäviksi juhlien teeman mukaiset valokuviot! Välineisiin on ohjelmoitavissa toiveidesi mukaiset kuvat, kuten yrityksesi logot ja tervehdystekstit tai esimerkiksi kukat, perhoset sekä abstraktit kuviot!

 

Mieleenpainuvat visuaalipoit voidaan ohjelmoida toiveidesi ja tapahtumasi mukaan. Visuaalipoinumero on mahdollista esittää liikkuvana valoteoksena yleisön seassa, yllätysohjelmana tai illan loppuhuipentumana päälavalla!

Yritystervehdys, vieraiden vastaanotto, lanseeraustilaisuus tai tapahtumasi avajaiset, valonumerosta on moneksi!

belenoslogo_lila_vaalea.png
Belenos.png

 Valosiivet Aurora

Liikkuva valoteos Aurora

Aurora – Taivaan värit esittelee Belenos Group of Artsin uusimmat taivaalliset valovälineet

 

Liikkuva valoteos Aurora lumoaa tapahtuma-alueellasi! Belenoksen uudessa liikkuvassa valoteoksessa nähdään upeat, ennennäkemättömät valosiivet, kun valoteos Aurora herättää henkiin pohjoisen aurinkotuulet. Teoksessa revontulien sävyt hohtavat satumaisten esiintyjien siivissä, jotka heräävät loimuun pimeän tullen.

 

Yleisön joukossa tehtävä valoesitys pysäyttää katsojan hetkeksi tarjoten sykähdyttävän elämyksen kauniita valoja ja värejä ihastuttavien valohahmojen toteuttamana.

belenoslogo_lila_vaalea.png
Belenos.png

Valoesitys Halo

ValoshowBelenos

HALO

Halo on futuristinen ja tilaisuutesi tunnelmaa nostattava valoesitys, täynnä pohjoisen taikaa! 

Haloksi kutsutaan valoilmiötä, joka muodostuu kun auringon- tai kuunsäteet osuvat ilmassa leijaileviin jääkristalleihin. Haloja nähdään yleensä taivaalla, mutta pohjoisen kylmissä oloisuhteissa niitä esiintyy timanttipölyn muodossa myös lähellä maanpintaa. 

 

Halo on Belenos Group of Artsin uusin valoshow, jonka inspiraationa on toiminut pohjoinen kauneus sekä teemaan sopiva futuristinen musiikki. Valoshow Halo yhdistää taianomaiset valot, tanssin, illuusion sekä alan parhaat valovälineet. Halo on useasta numerosta koostuva, katseen vangitseva valoshow ! 

 

Halo voidaan esittää yhtenä ohjelmanumerona tai useammasta välineestä ja numerosta koostuvana kokonaisuutena. Esiintymisalue määrittää käytettäviä välineitä sekä mahdollisen esiintyjämäärän. Esitys voidaan toteuttaa sisällä ja ulkona.

 

Seminaarit, gaalat tai festivaalit, häät, syntymäpäivät – ei ole tapahtumaa johon valoesitys ei sopisi!

belenoslogo_lila_vaalea.png
Belenos.png

Liikkuva valoteos Ikaros

ValovarjotLinnanmäki.jpg

Liikkuva valoteos Ikaros lumoaa tapahtuma-alueellasi

Liikkuva valoteos sopii erinomaisesti omana ohjelmanumeronaan, tai koreografioidun lavashown lisäksi, yleisötapahtumiin sekä yksityistilaisuuksiin. Yleisön joukossa tehtävä valoesitys pysäyttää katsojan hetkeksi tarjoten sykähdyttävän elämyksen tanssia sekä kauniita kuvioita ja värejä ihastuttavien valohahmojen toteuttamana. Esityksessä voidaan käyttää päivän- tai valovarjoja, visuaalipoita ja/tai valovanteita toiveidesi mukaisesti. Tunnelman luovat näyttävät fantasia-asut yhdessä rekvisiitan kanssa, joten teoksen toteutus päivätapahtumassa on myös mahdollista. 

Belenos.png

Muut valoesitykset

DSC_3136.JPG

Ikaros – Taivaan tuuliin!

Ikaros lentää korkealle taivaisiin sipaisten siivillään auringon säteitä. Esitys on henkeäsalpaava kokonaisuus –yhdistelmä fantasiaa ja valon voimaa. Kultaa hohtavat valkoiset asut sekä upeat eri välineitä yhdistelevät tanssilliset koreografiat tempaavat sinut mukaansa mielikuvitusmatkalle taivaan tuuliin! 

Belenos Group of Arts-1.jpg
Belenos Group of Arts-1.jpg

Sirius – Galaksien säihkettä!

Öisen taivaan säihkyvimmät tähdet loistavat polttavan kuumina, mutta meille ne hohtavat kristallinkirkkaina sinimustaa taivasta vasten. Samaa yönmustaa hohdetta ja kristallin kimallusta löytyy myös tämän shown asuista, jotka välkkyvät kuin tähdet, heijastaen yön valoa.

 

Sirius esitys on usean eri välineen ja tanssin innoittama elegantti 
kokonaisuus. Esitys sopii niin päivänvaloon kuin iltaankin, sillä asujen sadat kristallit välkehtivät niin auringon kuin valovälineidenkin valossa.