top of page
Valoshow Belenos.jpg

Belenos Group of Arts

Valoesitysten uranuurtaja Suomessa

Valoshow

Valoshowkokonaisuudet yhdistävät innovatiiviset ja valovoimaiset LED-välineet sekä satumaisen kauniit, käsintehdyt asut tanssin taikaan! Esityksissä käytettävät visuaali- ja valovälineet muodostavat kauniita kuvioita yleisölle nähtäväksi. Kauniit, elegantit ja tarkoin hiotut valoshowt ihastuttavat katsojia vauvasta vaariin!

Valoesitykset ovat mahdollisia toteuttaa lavashowna tai liikkuvana valoteoksena tapahtuma-alueella kontaktissa yleisöön. Ne sopivat esitettäviksi sekä sisä- että ulkotilaisuuksissa; kuten festivaaleilla, yritysjuhlissa, pikkujouluissa, häissä tai osana kaupunkien kulttuuritapahtumia. Hämärtyvä ilta tai tunnelmallisesti valaistu juhlatila luo parhaat puitteet lumoavalle esitykselle, mutta esityskokonaisuutemme ovat muokattavissa myös päivätapahtumiin. Valoshow on hyvä vaihtoehto tapahtumaan, jossa tuliesityksen tekeminen ei ole mahdollista.

Esityksen hinta määräytyy kokoonpanon, sijainnin ja valitun showkokonaisuuden mukaan. Esitys voi olla valmis kokonaisuus tai asiakkaan toiveiden mukaan räätälöity: koreografioitu tai improvisoitu esitys. Koreografioidun esityksen kesto on n. 2-20 minuuttia, ja se voidaan esittää kerralla tai useammassa osassa illan aikana, mahdollisesti useampaankin kertaan. 

Tee tapahtumastasi ikimuistoinen mieleenpainuvalla esityksellä, oli se vieraiden vastaanotto, yllätysohjelma tai illan loppuhuipentuma!

ED2048-0979.jpg
Belenos.png

Valmiit valoesitykset

Valmiit lavakoreografiat täyspitkinä tai lyhyempinä kokonaisuuksina. Kesto 2-20 min

Belenos.png

Ohjelmoitavat valovälineet

Ohjelmoitavat valovälineet  yhdessä tanssin ja välinemanipulaation kanssa vievät valoesitykset täysin uudelle tasolle! 

Belenos.png

Räätälöidyt valoesitykset

Räätälöity lavaesitys esimerkiksi yrityksesi logolla tai juhlasi teemalla. Kesto sovitusti.

Belenos.png

Lavalla tai yleisön tavoitettavissa

Liikkuvat valoteokset tuovat taiteen yleisön luokse. Kauniit valohahmot tarjoavat unohtumattomia hetkiä. Kesto sovitusti.

Belenos.png

Visuaalivalovälineet

ED2048-0848.jpg

Tuomme logosi tapahtumaasi!

Valoesityksissä käytettävät visuaalivälineet muodostavat yleisölle nähtäviksi juhlien teeman mukaiset valokuviot! Välineisiin on ohjelmoitavissa toiveidesi mukaiset kuvat, kuten yrityksesi logot ja tervehdystekstit tai esimerkiksi kukat, perhoset sekä abstraktit kuviot!

 

Mieleenpainuvat visuaalipoit voidaan ohjelmoida toiveidesi ja tapahtumasi mukaan. Visuaalipoinumero on mahdollista esittää liikkuvana valoteoksena yleisön seassa, yllätysohjelmana tai illan loppuhuipentumana päälavalla!

Yritystervehdys, vieraiden vastaanotto, lanseeraustilaisuus tai tapahtumasi avajaiset, valonumerosta on moneksi!

belenoslogo_lila_vaalea.png
Belenos.png

Valokukat Illusia

LoistavatValokukat.jpg

Illusia Loistavat Liljat

Uutta, uniikkia ja erilaista!

 

Belenos tarjoilee valoesityksien edelläkävijänä jälleen jotain erityistä! Valoliljat ovat huikea vetonaula tapahtumaasi. Ne sopivat vieraiden vastaanottoon, koktailtilaisuuksiin tai muihin tapahtumiin joissa esiintyminen tapahtuu vapaasti tapahtuma-alueella vuorovaikutuksessa tapahtumaan osallistujien kanssa. Valoliljat soveltuvat niin aikuisten, kuin lastentapahtumiin ja hurmaavat yleisön loistollaan.

Belenos.png

 Valosiivet Aurora

Liikkuva valoteos Aurora

Aurora – Taivaan värit esittelee Belenos Group of Artsin uusimmat taivaalliset valovälineet

 

Liikkuva valoteos Aurora lumoaa tapahtuma-alueellasi! Belenoksen uudessa liikkuvassa valoteoksessa nähdään upeat, ennennäkemättömät valosiivet, kun valoteos Aurora herättää henkiin pohjoisen aurinkotuulet. Teoksessa revontulien sävyt hohtavat satumaisten esiintyjien siivissä, jotka heräävät loimuun pimeän tullen.

 

Yleisön joukossa tehtävä valoesitys pysäyttää katsojan hetkeksi tarjoten sykähdyttävän elämyksen kauniita valoja ja värejä ihastuttavien valohahmojen toteuttamana.

belenoslogo_lila_vaalea.png
Belenos.png

Valoesitys Halo