top of page
Liikkuvavaloteos.jpg

Belenos Group of Arts

Valoesitysten uranuurtaja Suomessa

Liikkuva valoesitys

Liikkuva valoteos hurmaa tapahtuma-alueella kaikenikäiset!

Liikkuva valoteos voidaan muokata tapahtuman luonteen mukaiseksi, toteutettavaksi valosiivillä, valokukilla, valovarjoilla, visuaalipoilla tai -vanteilla. Teoksen tunnelman luovat näyttävät

fantasia-asut yhdessä rekvisiitan kanssa, joten toteutus päiväsaikaan ilman valoja on myös mahdollista.

Valosiivet Aurora

Belenos.png
Valosiivet.jpg

Liikkuva valoteos Aurora

Aurora – Taivaan värit esittelee Belenos Group of Artsin uusimmat taivaalliset valovälineet

 

Liikkuva valoteos Aurora lumoaa tapahtuma-alueellasi! Belenoksen uudessa liikkuvassa valoteoksessa nähdään upeat, ennennäkemättömät valosiivet, kun valoteos Aurora herättää henkiin pohjoisen aurinkotuulet. Teoksessa revontulien sävyt hohtavat satumaisten esiintyjien siivissä, jotka heräävät loimuun pimeän tullen.

 

Yleisön joukossa tehtävä valoesitys pysäyttää katsojan hetkeksi tarjoten sykähdyttävän elämyksen kauniita valoja ja värejä ihastuttavien valohahmojen toteuttamana.

belenoslogo_lila_vaalea.png

Valokukat Illusia

Belenos.png
LoistavatValokukat.jpg

Illusia Loistavat Liljat

Uutta, uniikkia ja erilaista!

 

Belenos tarjoilee valoesityksien edelläkävijänä jälleen jotain erityistä! Valoliljat ovat huikea vetonaula tapahtumaasi. Ne sopivat vieraiden vastaanottoon, koktailtilaisuuksiin tai muihin tapahtumiin joissa esiintyminen tapahtuu vapaasti tapahtuma-alueella vuorovaikutuksessa tapahtumaan osallistujien kanssa. Valoliljat soveltuvat niin aikuisten, kuin lastentapahtumiin ja hurmaavat yleisön loistollaan.

Valovarjot Ikaros

Belenos.png
ValovarjotLinnanmäki.jpg

Liikkuva valoteos Ikaros lumoaa tapahtuma-alueellasi

Liikkuva valoteos sopii erinomaisesti omana ohjelmanumeronaan, tai koreografioidun lavashown lisäksi, yleisötapahtumiin sekä yksityistilaisuuksiin. Yleisön joukossa tehtävä valoesitys pysäyttää katsojan hetkeksi tarjoten sykähdyttävän elämyksen tanssia sekä kauniita kuvioita ja värejä ihastuttavien valohahmojen toteuttamana. Esityksessä voidaan käyttää päivän- tai valovarjoja, visuaalipoita ja/tai valovanteita toiveidesi mukaisesti. Tunnelman luovat näyttävät fantasia-asut yhdessä rekvisiitan kanssa, joten teoksen toteutus päivätapahtumassa on myös mahdollista. 

bottom of page