top of page
ValoshowFuusio

Belenos Group of Arts

Valoesitysten uranuurtaja Suomessa

Valoshow Halo.jpg

Soolo valoesitykset

Valoshowkokonaisuudet yhdistävät innovatiiviset ja valovoimaiset LED-välineet sekä satumaisen kauniit, käsintehdyt asut tanssin taikaan! Esityksissä käytettävät visuaali- ja valovälineet muodostavat kauniita kuvioita yleisölle nähtäväksi. Kauniit, elegantit ja tarkoin hiotut valoshowt ihastuttavat katsojia vauvasta vaariin!

Valoesitykset ovat mahdollisia toteuttaa lavashowna tai liikkuvana valoteoksena tapahtuma-alueella kontaktissa yleisöön. Ne sopivat esitettäviksi sekä sisä- että ulkotilaisuuksissa; kuten festivaaleilla, yritysjuhlissa, pikkujouluissa, häissä tai osana kaupunkien kulttuuritapahtumia. Hämärtyvä ilta tai tunnelmallisesti valaistu juhlatila luo parhaat puitteet lumoavalle esitykselle, mutta esityskokonaisuutemme ovat muokattavissa myös päivätapahtumiin. Valoshow on hyvä vaihtoehto tapahtumaan, jossa tuliesityksen tekeminen ei ole mahdollista.

Tee tapahtumastasi ikimuistoinen mieleenpainuvalla esityksellä, oli se vieraiden vastaanotto, yllätysohjelma tai illan loppuhuipentuma!

Valoesitys Fuusio

Belenos.png
valoshowfuusio.jpg

Valoesitys Fuusio

Multivannetta ja akrobatiaa yhdistelevä

taidokas valoshow Fuusio!

 

Ytimekäs ja näyttävä esityskokonaisuus Fuusio soveltuu erinomaisesti tapahtuman avajaisiin tai illan loppuhuipentumaan! Tämä yhden naisen taidokas valoesitys on yhdistelmä akrobatiaa, sirkusta ja vannetanssia! Elektroniseen musiikkiin toteutettu henkeäsalpaavan upea kokonaisuus rakentuu pikkuhiljaa saavuttaa huippunsa kohti loppua! Kokonaisuus sopii niin syntymäpäiville, festivaaleille sekä gala-tilaisuuksiin!

 

Esityksen kokonaiskesto n. 7 min. Kokonaisuus vaatii minimissään 4mx4m esiintymisalueen, jossa tulisi olla korkeutta vähintään 3,5m. Fuusio on mahdollista toteuttaa myös päivänvalossa ilman LED-valoja. Valoesitys Fuusio on yhdistettävissä Belenoksen isompiin esityskokonaisuuksiin!

Levi Wand Elysium

Belenos.png

Elysium

Taianomaista magiaa!

 

Elysium lumoaa katsojan ainutlaatuisella taikuudellaan ja intensiivisellä tunnelmallaan. Koreografian keskiössä komeilee taidokas esiintyjä ja kuin itsestään ilmassa leijuva valokeppi, jonka maaginen liike yhdistyy tanssin voimaan ja musiikin räiskyvään tunnelmaan.

Valovoimainen levi wand jättää katsojiin syvän vaikutuksen ja sytyttää heidän mielikuvituksensa. Tätä välinettä ei ole Suomessa juurikaan nähty! Valoesityksen kokonaiskesto on noin 4 minuuttia. Esitysalueen toivottu koko on minimissään 4m x 4m alue.

Elysium on yhdistettävissä Belenoksen isompiin esityskokonaisuuksiin!

bottom of page