Koe unohtumatonta valotaidetta..!

Takkatie 10 B 2krs., 00370 HELSINKI

belenosshow at gmail.com

+35840-4167696

Y-tunnus: 2378805-6

Suomen tulitaiteilijoiden parhaimmistoon kuuluva Belenos toteuttaa unohtumattomat tulishowt vuosien rautaisella ammattitaidolla! Tulishow on vertaansa vailla ohjelmanumerona, kun tilaisuuteen halutaan jännitystä ja taianomaista tunnelmaa. Tuli hurmaa elementtinä niin nuoret kuin vanhemmatkin katsojat! Ryhmän käsissä tuli saa täysin uudenlaisen ulottuvuuden harmonisissa kokonaisuuksissa joissa yhdistyy tunne, tanssi, synkronointi sekä välinemanipulaatio.

Tuliesitys voi olla valmis koreografioitu kokonaisuus tai asiakkaan toiveiden mukaan räätälöity. Koreografioidun esityksen kesto on n. 10-20 min ja se voidaan esittää yhtenä kokonaisuutena

tai jakaa useampaan osaan. Myös improvisoidut esitykset ovat mahdollisia ja ne soveltuvat erinomaisesti mm. vieraiden vastaanottoon tai festivaaleille.

Tuliesitys on mahdollista esittää sisä- ja ulkotiloissa turvallisuusnäkökohdat huomioiden. Tarvittaessa esityksiä on mahdollista myös tehostaa pyrotekniikalla. Esityksen hinta määräytyy kokoonpanon, sijainnin ja esityksen sisällön mukaan. Hoidamme lupa-asiat tarvittaessa.

Tee tapahtumastasi ikimuistoinen mieleenpainuvalla esityksellä, oli se vieraiden vastaanotto, yllätysohjelma tai illan loppuhuipentuma!

 

TAIANOMAISTA MYSTIIKKAA
BELENOS GROUP OF ARTS TULISHOW
www.belenosshow.fi 040-4167696