Teemashow

  • facebook-square
  • Twitter Square
  • youtube-square

Kauniita naisia vaiko mystisiä olentoja? Toivotko tapahtumaasi jotain erikoista joka saa yleisön haukkomaan henkeään silkasta hämmästyksestä? Ryhmän näyttävät teema-esitykset Lugaro ja Profelis ovat vauhdittaneet lukuisia tapahtumia, erityisesti elektroonisen musiikin festivaaleja sekä kulttuuritapahtumia. Esitykset on toteutettu liikkuvana teoksena yleisön seassa, sekä korokkeilla esiintymislavan läheisyydessä.


Räväkkä susishow Lugaro, aina USA:ssa asti mielenkiintoa herättänyt konsepti kerää katseet parhaiten lavalla ja sen vieressä korokkeilla, esimerkiksi bändin ti DJ:n kanssa. Elegantit Profelis-kissat ottavat tilan valtaansa ja lämmittävät tanssilattian juhlakansalle, tai liikehtivät viehkeästi vanteidensa kanssa villikissoille varatulla alueella tanssilattian läheisyydessä.

 

liikkuva teos

Belenoksen liikkuvat teokset, kuten valkoinen Ikaros ja tummanpuhuva Dione, tuovat taiteen yleisön tykö ja tempaavat heidät mukaansa fantasian maailmaan!

 

Yleisön seassa tehtävät esitykset pysäyttävät katsojan hetkeksi tarjoten heille sykähdyttävän elämyksen kauniita kuvioita muodostavilla valovälineillä ja taidokkaalla välinemanipulaatiolla. Teos hurmaa kaikenikäiset yleisöt ja herättää erityisesti huomiota etenkin lastentapahtumissa.

 

Kaikki voivat päästä osaksi valovanne-esitystä vaihtamalla vanteen väriä kaukosäätimellä. Liikkuva teos sopii erinomaisesti yleisötapahtumiin, festivaaleille ja markkinoille. Se on muokattavissa tapahtuman luonteen mukaisesti, toteutettavaksi valovälineillä tai ilman. Ilman LED-valaistusta tunnelman luovat näyttävät fantasia-asut yhdessä rekvisiitan kanssa, joten teoksen toteutus päiväsaikaan onmyös mahdollista.