Polttarit & Työpajat

Ikimuistoiset polttarit ovat varmasti jokaisen kaveriporukan toive! Hauskat ja mukaansatempaavat vannetanssitunnit pk-seudulla ja muualla Suomessa ohjaavat MoodforHoopin rautaiset ammattilaiset.
Työpajat voidaan toteuttaa valitsemassasi paikassa esimerkiksi puistossa tai tanssistudiolla yllätyksenä koko porukalle. Työpajoja järjestetään myös kaveriporukoille ja ne sopivat erittäin hyvin myös TYKY-päiville tai tapahtumiin.

 

Opetettavia aiheita löytyy lukuisia joten työpajat suunnitellaan aina ryhmälle sopivaksi. Työpajat kestävät normaalisti 60-120min riippuen opetettavasta aiheesta ja siitä mikä sopii polttariporukan aikatauluun ja budjettiin. Paras varustus työpajoihin on juhlamieli ja buukkauksen yhteydessä saatu
info sopivasta vaatetuksesta.

 

Lopullinen hinta määräytyy työpajan pituuden, sijainnin ja ryhmän koon mukaan. Työpajan hintaan sisältyy aina lainavälineet.

 

LED- tai tulityöpajoja ei pidetä ulkona sään ollessa kostea tai sateinen. Tapaturmasuojan asiakas saa ottamalla henkilökohtaisen vapaa-ajan vakuutuksen. Emme siis vastaa mahdollisista loukkaantumisista työpajojen aikana. Ohjaaja voi kieltäytyä työpajan pitämisestä mikäli toteaa ohjattavan ryhmän olevan päihtyneitä ja sitä kautta vaaraksi itselleen tai muille.

 

Työpajat sopivat mainiosti myös kouluihin, juhliin tai synttäreille!

 

Kysy lisää sähköpostitse tai soittamalla.